Nejnovější recenze ze sekce SM, BDSM, fetiš
- "Jemné" provedení
Tak jako u šátku.Osvěžilo nám to naše chvilky ve dvou,po 45 letech manželství.Super!
Chtěli jsme s manželem po 45 letech trochu osvěžení.Vyšlo to na 100%.
- žádná není
Bylo to zakoupeno jako dárek
Co napsat víc než že spokojenost a to v plné míře, tedy alespoň na jedné straně, na druhé asi ne tolik, když chce abych si to taky zkusil, bránit se tomu nebudu...
Průměr tak akorát, upnutí v pořádku, četnost použití už není na výrobci ani prodejci.
Plusem je materiál, přijatelná cena, ale důležitější je než produkt sám to, kdo jej drží v ruce. Ale použitelné i pro sebemrskače :-)
Žel zatím nevyzkoušeno na vlastní kůži, ani jinou, ale jak na pohled, tak na omak, prostě pocit, takže očekávám pozitivní odezvu ať už tak, nebo na opačné straně, ať už budu já na té silnější, nebo té druhé.
Není uveden průměr kroužku, ale jako spíše dekorativní doplněk vyhovuje. Funkčnost v pořádku, s ohledem na cenu jsem s tím spokojen, hlavně protože nejde o jednoúčelovou věc. Ale kdybych věděl jak je kroužek malý, zvažoval bych možná koupi něčeho jiného, což by znamenalo kupovat roubík a svorky zvlášť a tím i vyšší cenu. Na druhou stranu, pokud nemáte snahu vykloubit čelist z pantů, je to myslím vcelku dobrá koupě.
- je nepropustne, funguje
- Tohle prosteradlo opravdu zapacha i po 4 dnech. Nevim, co je na tom jineho, nez jakakoli jina folie z baumaxu. Pokud muzete, vyberte neco jineho, pripadne si nakupte hromadu vonnych tycinek.
je to jen folie
- dámě to moc sluší
- dámě to moc sluší :)
- při zatažení za řetízek svírají silněji
- Příliš silné stlačení, upravil jsem pružiny tak, aby měly menší sílu stisku
- Kroužky spojující svorky a řetízek se snadno natáhnou a vzniklou mezerou svorka vypadne, kroužky jsem nahradil malými kroužky na klíče
Krásně sedí v puse , netlačí
- účiné
- :)
- univeralita
- K ničemu. Jsem jen průměrný chlap a nevejdu se ani náhodou. Je to pro asiaty, nebo evropské děti a chcípáky
- K ničemu. Průmerný Čech se do toho nevejde. Možná děti a asiati. Nejsem žádny sexRambo, ale nevejdu se.
- plně funkční
- velmi dobrá kvalita výrobku
- nic mě nenapadá
Zobrazuji 321 - 340 ze 500 recenzí « Předchozí 1...15 16 [ 17 ] 18 19...25 Další »