Nejnovější recenze ze sekce SM, BDSM, fetiš
- Příjemné okořenění milování
- Může být ze začátku problém s manipulací
Ze začátku hodně neobratná manipulace. Stačilo je ale nechat přes noc ležet sepnuté, díky čemuž se kov trochu opotřeboval a manipulace je teď bez problémů. A na funkcionalitě to ničemu neubírá.
- Suché zipy zatím opravdu drží.
- Zatím žádné.
Báli jsme se, aby se suché zipy stále nerozepínaly, ale jsou opravdu kvalitní a z pout se nelze dostat. S produktem jsme zatím opravdu velmi spokojení.
- Rozhodně se jedná o kvalitní zboží a jsme s ním velmi spokojeni.
- Ze svorek po druhém použití sklouzly černé konce, které chránili drát, který má docela ostré hrany.
Tento produkct jsme si chtěli pořídit už dávno a jsme z něj opravdu nadšení a nemůžeme si ho vynachválit. Určitě bych tento produkt doporučila, je to zajímavé zpestření sexuálních hrátek.
- Vše OK
- -
Vše OK
- Moc příjemná záležitost.
- Velký kroužek nesedí ideálně.
Celkově spíš spokojenost.
přítelkyně s tím nesouhlasí
- můžu jí svázat jako děvku prodejnou a ani se nehne :)
je to pecka věc :)
- Úžasně variabilní pomůcka pro jednotlivce i páry....
Jedna z nejlepších šukacích mašin na našem trhu! A za tu cenu? No nekupte to :-))
- špatná kvalita..
špatná kvalita..
ok
dobrá věc,akorád disajn nic moc
- bezva
- super vec, jak je nasazen jsem odkazan jen na ni. Da se s nim normalne zit, jen jste proste "zamceni" a moja je spokojena ze cele tehotenstvi me ma pod zamkem. Koupel tez bez problemu. A koukal jsem jak se da bez problemu jit na wc. Uz jsem pod zamkem nejakou dobu a jedine co mi vadi je to ze nevim kam dala klic a ze nevim kdy budu pusteny. Takze VTELE DOPORUCUJI
- bez klice a jeji laskavosti nic nebude :-)
urcite doporucuji. Oprdu to stoji za to!!!!!
- dobrý nápad
- jsou příliš malé, takže tlačí na zápěstí
I když je myšlenka dobrá, tak bych je nedoporučil vzhledem k malému průměru pout, což výrazně snižuje komfort.
- špatná manipulace
Nekvalitní výrobek, který nelze snadno připevnit. Mechanismus jako za krále klacka
- přednosti skvěla hračka sex si uživame hodně a kdejaky napad ma smysl si ho spestrit i po 20 letech co spolu žijeme no prakticky žijem jen jednou manžele VaM.
- musi se kupovat baterky
je finančne dostupny pekny vzhled . vlasni zkušenosti doporučuji na začatek menši přestavky a dokoupit dalši produkt jako je masažni hlavice. Produkt je super.doporučuji je bezpečny a neunavny
Reakce obchodu Heaven
Reakce: 5. dubna 2012
Děkujeme za zecenzi. Při častějším používání doporučujeme nabíjecí baterie (určitě se vyplatí) a dále je možné rozšířit trojici přiložených vibrátorů o další širokou paletu vibrátorů různých tvarů a velikostí. Heaven Praha
- kvalitní materiál
- nekryje úplně výhled, podél nosu je možný výhled
průměrný výrobek, není špatný, ale doporučil bych jiný
- Kvalitní
Se zbožím jsem spokojen i s rychlostí a formou jeho dodání
- upevňování
- nejsem si jistá, jak dlouho vydrží, než se jednotlivé úchyty pro ruce a nohy urhnou od zpevňující "základny"
Jinak s celkovým užívaním tohoto produktu jsem spokojena.
- skvěle lechtá
- Za cenu, za kterou jsem ho pořídila mi přijde dost malé. Čekala jsem něco většího...
U výrobku nepíšou rozměry a obrázek vytváří klamný dojem o velikosti. Za tu cenu už bych do toho podruhé nešla... jinak jsem s výrobkem spokojená.